Школа та дитячий садок в концепції STEAM!

Ми не можемо відкладати майбутнє наших дітей на завтра, бо вони і є майбутнє. Тому в живому кварталі RESPUBLIKA розпочато будівництво нового приватного закладу загальної середньої освіти "Respublika STEAM" та дитячого садочку "А+STEAM" площею 25 120 метрів.

Перший корпус комплексу стане найбільшим освітнім закладом мережі А+. На базі комплексу функціонуватиме дитячий садок, початкова школа, гімназія та ліцей.

Концепт закладу — STEAM. Окрім поглибленого вивчення природничих наук та математики, будуть впроваджуватися ліцензійні ІТ-курси у колаборації з Google, Microsoft, Apple. IT-простори, i-touch зони, MakerSpace, дрони, технології VR/AR дозволяють створювати імерсивні середовища для навчання та досліджень.

Безпека наших дітей є нашим пріоритетом. Тому комплекс буде оснащений укриттям площею 4 028 квадратних метрів, яке здатне вмістити всіх дітей та персонал на 48 годин.

Цей проєкт стане вагомим внеском у розвиток нашого суспільства та освіти в Україні, створюючи безпечні та інноваційні умови для навчання наших дітей.

Всі новини