ПОЖЕЖУ В ЖК RESPUBLIKA ЛІКВІДОВАНО

Дякуємо всім, хто писав та був з нами на зв'язку весь цей час. Оновлення на момент публікації. Пожежа в ЖК Республіка ліквідована, обійшлося без жертв.

Ми очікуємо результати експертизи від представників ДСНС для визначення точної причини займання. За попередньою інформацією, загорання відбулось на території власника однієї з квартир житлового комплексу. На момент інциденту енергопостачання в будинку було присутнє.

Завчасно відпрацьований алгоритм дій Управляючої компанії та регулярні тренування з ДСНС, які ми проводимо щорічно в кожному нашому житловому комплексі, пожежні підрозділи прибули на місце пожежі за лічені хвилини і негайно почали боротьбу з пожежею.

Завдяки проектним рішенням і суворого дотримання нормативних вимог з використанням негорючих матеріалів зовнішнього облицювання стін пожежа не розповсюдилася по будівлі та була локалізована і потушена за короткий час.

На даний момент, разом із Управляючою компанією, ми займаємося організацією тимчасового прихистку для тих, хто цього потребує.

Якщо ви мешканець постраждалих квартир, просимо звернутися за номерами:

0675320545

0443347314

0682960991

Ми дякуємо працівникам ДСНС за оперативну і професійну роботу!

P.S: Фото взяті із офіційного сайта ДСНС.

Всі новини