ЗАРАХУВАННЯ ДОСТРОКОВО СПЛАЧЕНОГО ЗАЛИШКУ ЗА КУРСОМ 26 ГРН/$

Шановні клієнти!

Компанія KAN щиро піклується про Вас. Саме тому для всіх клієнтів, що придбали квартиру в розстрочку, до 31.08.2020* ми надаємо можливість зарахування достроково сплачених коштів всього залишку за фіксованим курсом 26,00 гривень за 1 долар*. Для того, щоб скористатися цією пропозицією, необхідно:

- сплатити плановий платіж за договором. Плановий платіж - це платіж, до дати оплати якого менше 30-ти календарних днiв за договором;

- замовити рахунок на залишок платежів за договором, та оплатити** його у день замовлення, не змінюючи суми.

Які платежі будуть зараховані за фіксованим курсом:

• Для клієнтів, у яких заключений інвестиційний договір, за фіксованим курсом будуть зараховані дострокові платежі лише на загальний залишок за договором та до планової дати сплати яких більше 30 календарних днів на момент сплати** рахунку, замовлені одним рахунком і сплачені ** в день замовлення.

• Для клієнтів, у яких заключений нотаріальний договір, за фіксованим курсом будуть зараховані всі платежі, які сплачені ** як кратні плановому платежу (дострокові платежі з кінця графіку) на загальний залишок за договором, до планової дати оплати яких більше 30 календарних днів на момент сплати ** рахунку.

На часткову оплату будь-якого платежу за договором фіксований курс не розповсюджується.

*- кінцева дата дії пропозиції та умови можуть бути змінені

**- датою сплати рахунку є дата надходження коштів на рахунок продавця.

Більш детальну інформацію та відповіді на запитання Ви зможете отримати у свого менеджера або спеціаліста клієнт сервісу відділу продажів за номерами:

Клієнт-сервіс 067 375 96 16

Заощаджуй із KAN.

Всі новини