ВАЖЛИВО! ЗАРАХУВАННЯ ДОСТРОКОВО СПЛАЧЕНИХ КОШТІВ ЗА ФІКСОВАНИМ КУРСОМ 25,5 ГРН/$!

Шановні клієнти!

Компанія KAN щиро піклується про Вас. Саме тому для всіх клієнтів, що придбали квартиру в розстрочку, до 01.06.2020* ми надаємо можливість зарахування достроково сплачених коштів за фіксованим курсом 25,5 гривень за 1 долар. Для того, щоб скористатися цією пропозицією необхідно:

- сплатити плановий платіж за договором. Плановий платіж-це платіж, до дати оплати якого менше 30-ти календарних днiв за договором;

- замовити рахунок на суму/або кількість платежів, на які розповсюджується акція, та оплатити його у день замовлення, не змінюючи суми.

Які платежі будуть зараховані за фіксованим курсом:

  • Для клієнтів, у яких заключений інвестиційний договір, за фіксованим курсом будуть зараховані всі дострокові платежі на суму від 12 750 гривень ( 500 у.о.), до планової дати сплати яких більше 30 календарних днів на момент сплати** рахунку, замовлені одним рахунком і сплачені** в день замовлення.
  • Для клієнтів, у яких заключений нотаріальний договір, за фіксованим курсом будуть зараховані всі платежі, які сплачені** як кратні плановому платежу (дострокові платежі з кінця графіку) так і платежі наперед по графіку в повному обсязі за певний місяць/місяці, до планової дати оплати яких більше 30 календарних днів на момент сплати** рахунку.

На часткову оплату будь-якого платежу за нотаріальним договором фіксований курс не розповсюджується.

*- кінцева дата дії пропозиції може бути змінена

**- датою сплати рахунку є дата надходження коштів на рахунок продавця.

Більш детальну інформацію та відповіді на запитання Ви зможете отримати у свого менеджера або спеціаліста клієнт сервісу відділу продажів за номерами:

ВП (044) 391-77-77

КС (067) 375-96-16

Заощаджуй із KAN.

Всі новини